Aflivning af kanin

Aflivning af kanin under ordnede forhold​​

Vi sikrer din kanin en værdig afsked

Ligesom det gør sig gældende for både hunde, katte og alle andre kæledyr, kan det også blive nødvendigt med en aflivning af kanin. Vores kæledyr bliver desværre ikke lige så gamle som os selv, og derfor sørger vi hos Vodskov Dyreklinik for en værdig afsked, når det er blevet tid til det.

Når du træffer beslutningen om at få din kanin aflivet, tager du ofte den mest værdige beslutning for din kanin. Den slipper for unødvendige lidelser og smerter i den sidste tid af dens liv, der måske er præget af alvorlig sygdom eller alderdom.

Når tiden er inde, kan du komme forbi en af vores fem klinikker i henholdsvis Vodskov, Dronninglund, Aalborg, Nibe og Vester Hassing. Her tager vi hver dag imod kæledyr og deres ejere fra både lokalområderne samt Nørresundby, Hjørring og Asaa.​

Sådan foregår aflivningen af din kanin

Når beslutningen om aflivning af kanin er truffet, og tiden er kommet, starter vi med at give din kanin en beroligende sprøjte.

Den vil gøre, at din kanin falder i en dyb søvn, men fortsat trækker vejret. Herefter giver vi den et stærkt sovemiddel direkte ind i en blodåre, hvilket vil sikre, at kaninen sover ind i løbet af ganske kort tid.

Hvad koster aflivning af kanin?

Vores priser på aflivning af kanin varierer alt afhængigt af, om du vælger urnekremering eller aflivning med eller uden fælles kremering. Prisen for aflivning uden fælles kremering ligger på 531 kr., mens vi tilbyder en pris på 681 kr. for aflivning med fælles kremering. Urnekremering ligger fra 2.000 kr.

Kontakt os for yderligere information eller tidsbestilling

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere information omkring indgrebet, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for at tale med os omkring dine muligheder. Ønsker du at bestille en tid til aflivning af kanin, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.​​

(+45) 98 25 40 51
mail@vodskovdyreklinik.dk