Dyrlæge i Dronninglund

Dronninglund afdeling​

Vodskov Dyreklinik har en stor afdeling, der ligger centralt i Dronninglund. Klinikken er udstyret til at tage imod dit kæledyr, og vores personale er dedikerede til at sikre den bedst mulige pleje og behandling. Vi står klar, når du har brug for en dyrlæge i Dronninglund.

Adresse

Stationsvej 24-28, 9330 Dronninglund

Åbningstider

Mandag:08.00 – 17.00
Tirsdag:Lukket
Onsdag:08.00 – 17.00
Torsdag:08.00 – 17.00
Fredag:Lukket

Fysioterapi efter aftale.

Book tid: (+45) 98 25 40 51

Ved behov for dyrlægeassistance uden for telefontid, kontakt (+45) 98 25 40 51, hvor der henvises til vagthavende dyrlæge.​​

Dyrlæge i Dronninglund

Dit kæledyr er i trygge hænder hos vores afdeling i Dronninglund. Vi kan både lave almindelige sundhedstjek, men vi har også mulighed for at tilbyde avancerede behandlinger og operationer. Er det nødvendigt, kan vi optage røntgenbilleder, lave ultralydsundersøgelser, analysere blodprøver og meget andet.

Vi kan endvidere give råd og vejledning i adfærd og ernæring, hvis du har behov for det.

I vores Dronninglund Afdeling tilbyder vi særligt fysioterapi, der kan være gavnligt i forbindelse med genoptræning efter skader eller operationer. I afdelingen er der en fagveterinærsygeplejeske i fysioterapi, og der er både genoptræningsrum og et vandløbebånd til rådighed i forbindelse med behandling.

Vil tilbyder desuden VD-sundhedsplan, som er et sundhedsabonnement til dit kæledyr. Det dækker over alle de undersøgelser, som vi mener et kæledyr bør få årligt – for kun 139kr. om måneden.

Vores fornemmeste opgave er at sikre den bedste pleje og behandling af dit kæledyr, og vi sørger for en god kommunikation hele vejen igennem.

Kontakt vores dyrlæge i Dronninglund

Skal du bruge vores hjælp, kan du bestille tid ved at ringe på: (+45) 98 25 40 51. Du er også velkommen til at kontakte os på mail: mail@vodskovdyreklinik.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Ved behov for dyrlægeassistence uden for telefontid, kontakt (+45) 98 25 40 51, hvor der henvises til vagthavende dyrlæge.​​

Christopher

Christopher

Dyrlæge
Vodskov & Dronninglund
Heidi

Heidi

Aut. veterinærsygeplejerske & hundeadfærdsinstruktør
Vodskov & Dronninglund
Heidi

Heidi

Dyrlæge
Vodskov - Dronninglund - Aalborg
Kristina

Kristina

Assistent
Vodskov & Dronninglund
Rikke

Rikke

Fagveterinærsygeplejerske – ernæring - rehabilitering – tandbehandling
Vodskov & Dronninglund
(+45) 98 25 40 51
mail@vodskovdyreklinik.dk