Vælg en hundekiropraktor med mange års erfaring

Hvilke kompetencer har en hundekiropraktor?

Vi finder tryghed og støtte i vores firbenede venner. Mange betragter dem som en vital del af familien. Derfor er det også vigtigt at værne om dyrets levevilkår og levestandarder, som er med til, at du oplever et kæledyr fuld af harmoni, tilfredshed og glæde.

Men hvad kan kiropraktik gøre for din hund? En kiropraktisk behandling udføres af en specialuddannet dyrlæge, da der er et behov for at kende hundens anatomi, nervesystem og kropsfunktioner. En hundekiropraktor manipulerer nervecellernes væv omkring hundens led. Det handler om, at hvis hunden oplever spændinger i kroppen, så kan den blive utilfreds, opleve smerte, modtage frustrerende signaler, blive begrænset i bevægemønstret og mange andre ting. Hundens bevægelighed vil komme i bedring, hvis den modtager hjælp fra en hundekiropraktor, der kan sætte en stopper for nerveirritation.

Vodskov Dyreklinik har forskellige afdelinger i det nordjyske, hvor vi har kunder i det store Aalborg, men også hjælper dyrevennerne i Nibe, Nørresundby, Vodskov og Vester Hassing.

Hvornår har din hund behov for kiropraktik?

Har du svært ved at vurdere, hvornår en kiropraktorundersøgelse kan være en nødvendighed for hunden? Så hjælper vi dig med at vurdere, hvornår du bør søge hjælp hos Vodskov Dyreklinik.

En hundekiropraktor er ikke nødvendigvis en erstatning til veterinærmedicinen, men det kan være et supplement, hvis det udføres af professionelle, der bygger handlingerne på faglige færdigheder. Kiropraktik er hos os en blid behandling af hundekroppens led.

Du bør holde øje med forskellige symptomer hos hunden, der kan hjælpe med at fortælle, hvordan hundens sundhedstilstand er. Du bør forhøre dig hos en dyrlæge, men du kan se et udpluk af symptomerne her:

 • ​Akutte rygsmerter
 • Modvilje over for fysisk bevægelse
 • Smerteytringer ved skarpe bevægelser
 • Overfølsomhed for berøringer
 • Ændring i siddeposition
 • Hunden lægger sig i samme position
 • Fordøjelsesproblemer
 • Hunden halter eller slæber benene langs jorden

Vi hjælper dyrene med at få en bedre forudsætning for at gå igennem hundelivet smertefrit. Alle dyr skal have mulighed for at leve et værdigt liv, så vi tilbyder detaljeorienterede, gennemtænkte og holdbare behandlinger til en konkurrencedygtig pris.​

Ring efter en dyrlægevagt eller bestil en konsultation på vores dyrehospital

Kontakt os gerne, hvis du skal bruge en dyrlæge eller en dyrlægevagt til en god pris.

Vi har dyreklinik på:

 • Halsvej 258A i Vester Hassing
 • Vesterbro 57 i Aalborg
 • Mellemgade 5 i Nibe

Kontoret kan kontaktes på telefon: 98 25 40 51 alle hverdage.

Imellem 17:00-08:00 samt i weekender viderestilles telefonen til vagthavende dyrlæge.

Du kan også stille spørgsmål på mail: mail@vodskovdyreklinik.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

​​​Vurderet 4,7/5 på baggrund af 101 anmeldelser

​​​Det siger vores kunder!

Kris Tang

★★★★★​

"Jeg vil ikke sige jeg elsker og komme til dyrelæge men når man skal til dyrelæge så kører jeg heller end gerne hele vejen fra Skive til Vester Hassing.

Jeg føler virkelig mine hunde er i de bedste hænder deroppe personalet er super søde og vores hunde er altid glade for at komme der oppe.

Kan klart anbefale dem!"

                         Lisbeth Wurtz

★★★★★​

"Jeg kan ikke få bedere behandling end hos dem , for mine hunde , og jeg kommer helt fra Ebeltoft ."

Kristina Meincke

★★★★★​

"Super dyreklinik!

Jeg fik to katte neutraliseret, og hele forløbet var bare godt og trygt. Dyrlægen var utrolig dygtig og kompetent, hvilket gjorde jeg følte mig helt tryg ved at lade mine katte behandle.


Efterfølgende har kattene haft det rigtig godt, såret er utrolig pænt og det bedste er at kattene ikke behøvede at gå med krave.


Jeg vil klart anbefale klinikken og jeg kommer helt sikkert igen hvis der skulle ske mine dyr noget, om ikke andet så til vaccination."

Kontakt os 

​Vodskov dyreklinik ApS

​CVR nr. 33377940

​​Telefon:

98 25 40 51

E-mail:

mail@vodskovdyreklinik.dk

Følg med på Facebook:

Åbningstider 

Halsvej 258a, 9310 Vodskov:

Mandag til fredag 08.00 - 17.00

​Vesterbro 57, 9000 Aalborg:

Mandag til fredag 13.00 - 17.00

​Bemærk onsdag   08.30 - 17.00

Mellemgade 5, 9240 Nibe

Mandag til fredag 14.00 - 17.00​

Ved behov for dyrlægeassistence uden for telefontid,

kontakt 98 25 40 51, hvor der henvises til vagthavende dyrlæge.​​