Kastration kanin

​Kastrering af kanin udføres

Kastration af din hankanin

Når hankaniner skal neutraliseres, kaldes det for kastrering, og der er flere gode grunde til at vælge at kastrere sin kanin. Hos Vodskov Dyreklinik har vi stor erfaring inden for kastrering af kanin, og du kan få indgrebet udført på en af vores fem klinikker i henholdsvis Vodskov, Dronninglund, Aalborg, Vester Hassing og Nibe. Vi har derfor mange patienter fra både lokalområdet, men også fra områder som for eksempel Nørresundby, Asaa og Hjørring.

5 gode grunde til at få din kanin kastreret

Der er som nævnt flere gode grunde til at vælge at få sin hankanin kastreret. Vi kan især fremhæve følgende 5 gode grunde til at vælge en kastrering af kanin:

  • Du kan bedre socialisere din kanin med en anden kanin
  • Du kan undgå hormonelt betinget adfærd
  • Du vil få en mere renlig kanin
  • Du vil kunne undgå, at kaninen udviser parringsadfærd over for dig
  • Du kan få en mere rolig kanin

Parringsadfærd, strinten, aggressivitet og dominans er hormonelt betinget adfærd hos kaniner, og det er en helt almindelig del af det at være en kanin. Har man kaninen som kæledyr, er dette dog ikke ønsket adfærd, og det kan samtidig gøre det besværligt at have kanin.​

Vores priser på kastrering af kanin

Vi tilbyder flere forskellige metoder til kastrering af kanin, og vores priser afhænger derfor af, hvilken der vælges. Typisk tilbyder vi dog kastrering af kanin til en pris på 955 kr.

Kontakt os og bestil en tid til kastreringen

Hvis du kunne tænke dig at bestille en tid til kastrering af kanin i en af vores klinikker, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for mere information om selve indgrebet og fordelene ved at få din kanin kastreret.​

(+45) 98 25 40 51
mail@vodskovdyreklinik.dk