Krybdyrs dyrlæge

​Krybdyrs dyrlæge der går op i den gode oplevelse​

Besøg os i en af vores fem klinikker

Krybdyr kan også få brug for at komme til dyrlægen ligesom alle andre dyr. Hvis du leder efter en reptil-dyrlæge i nærheden af dig, er du kommet til det helt rette sted.
Hos Vodskov Dyreklinik finder du din lokale krybdyrs dyrlæge i vores klinikker i Aalborg, Vester Hassing og Dronninglund. Vi har derfor mange patienter fra både lokalområderne og fra andre nærliggende byer som for eksempel Asaa, Hjørring og Nørresundby.

Stressfri og rolig håndtering af dit krybdyr

Det er vigtigt for os, at både du og dit krybdyr er i trygge hænder hos os. Derfor har vi et stort fokus på at dit kæledyr bliver håndteret så stressfrit som muligt. Det gælder, uanset hvilken behandling vi skal udføre. Vi sørger altid for en behandling i en høj professionel standard, samtidig med at vi yder både omsorg og tryghed for dyret såvel som ejeren. Det skal altid være en god oplevelse at komme hos os.​

​Vi står klar med kyndig rådgivning

Hos Vodskov Dyreklinik har vi en dyrlæge med speciale i exotics. Dvs. alle dyrearter inden for gnavere, kaniner, krybdyr, fugle mm. Disse dyrearter er ofte meget anderledes en de mere almindelige kæledyr som hund og kat. Derfor er det utrolig vigtigt at de eksotiske dyr bliver tilset af en dyrlæge med viden inden for netop dette område.

Uanset hvilken behandling vi skal udføre, eller hvilket problem du har med dit krybdyr, så står vi altid klar med kyndig rådgivning og vejledning. På den måde kan du altid være sikker på, at du kan få svar på dine spørgsmål, når du henvender dig til os.

Kontakt os og bestil en tid hos vores krybdyrs dyrlæge

Kunne du tænke dig at bestille en tid til en undersøgelse eller en behandling hos vores krybdyrs dyrlæge, så hører vi altid gerne fra dig i en af vores afdelinger. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvordan vi kan hjælpe dig og dit krybdyr, eller hvis du har brug for at indhente mere information om vores klinik og dyrlæger.

(+45) 98 25 40 51
mail@vodskovdyreklinik.dk