Genoptræning med vandløbebånd til hund​

Vi hjælper din hund tilbage i topform

Har din hund brug for fysioterapeutisk træning? Hos Vodskov Dyreklinik har vi en fagveterinærsygeplejerske i fysioterapi i vores afdeling i Dronninglund. Det betyder bl.a., at vi kan tilbyde forskellige specialbehandlinger inden for fysioterapi – herunder vandløbebånd til hund.

Du kan nemt besøge klinikken, hvis du er bosat i lokalområdet eller i byer som Asaa, Nibe og Hjørring. Vi har også fire yderligere dyreklinikker i Vodskov, Aalborg, Vester Hassing og Nørresundby, så vi kan hjælpe dig og dit kæledyr i hele Nordjylland.

Hvad er et vandløbebånd til hund?

Et vandløbebånd til hund et godt og effektivt værktøj til at træne eller genoptræne hunde på. Løbebåndet er placeret i en tank, som fyldes med vand, så det passer til hundens højde, og benene er dækkede, mens hunden går på løbebåndet.

Vanløbebåndet, som også kaldes en water walker til hunde, kan tilpasses i forhold til vandmodstand og hastighed. Det betyder, at vandløbebåndet kan bruges til alt fra langsom genoptræning til intens træning af hunde, der skal i form i forbindelse eksempelvis agility konkurrencer eller jagtsæsonen.​

Styrker muskler og skåner led

Fordelen ved at brug et vandløbebånd til hund i genoptræningsprocessen er, at vandet både øger modstanden – og derved belastningen af musklerne – mens det samtidig sørger for opdrift i hunden, hvilket skåner belastningen af leddene.

Dette gør metoden ideel til både genoptræning efter operationer, styrketræning ved gigt, eller hvis hunden er overvægtig og skal motioneres på en skånsom måde. Vores veterinærsygeplejerske står for at kontrollere processen, så din hund får præcist den træning, den har brug for.

Kontakt os og hør mere om genoptræningen

Hvis du ønsker at høre mere om fordelene ved et vandløbebånd til hunde, eller hvis du vil booke en tid til genoptræning af din hund, så er du velkommen til at kontakte os. Hvis din hund skal opereres, har vi de mest kyndige hænder til at stå for både operationen og den efterfølgende genoptræning.​

(+45) 98 25 40 51
mail@vodskovdyreklinik.dk