Dyrlæge i Aalborg

​Aalborg afdeling

Leder du efter den helt rigtige dyreklinik til dig og dit kæledyr, kan vi hjælpe dig i Vodskov Dyrekliniks Aalborg Afdeling. Vi står klar til at tage imod, om du har behov for et sundhedstjek af dit kæledyr, eller andre behandlinger. Vi står klar, når du har brug for en dyrlæge i Aalborg.

Adresse

Vesterbro 57, 9000 Aalborg

Åbningstider

Mandag:08.00 – 17.00
Tirsdag:Lukket
Onsdag:08.00 – 17.00
Torsdag:Lukket
Fredag:08.00 – 17.00

Book tid: (+45) 98 25 40 51
Ved behov for dyrlægeassistance uden for telefontid, kontakt 98 25 40 51, hvor der henvises til vagthavende dyrlæge.​​

Dyrlæge i Aalborg

Dit kæledyr er i trygge hænder hos vores afdeling i Aalborg. Vi kan både lave almindelige sundhedstjek, foretage vaccinationer, mindre indgreb og operationer, blodprøveudtagning, samt tandrensning og ultralydsscanning. Ved større indgreb, operationer, samt røntgen henviser vi til vores store afdeling i Vester Hassing.

Derudover kan vi give råd og vejledning i adfærd og ernæring, hvis du har behov for det.

Vil tilbyder desuden VD-sundhedsplan, som er et sundhedsabonnement til dit kæledyr. Det dækker over alle de undersøgelser, som vi mener et kæledyr bør få årligt – for kun 139kr. om måneden.

Vores fornemmeste opgave er at sikre den bedste pleje og behandling af dit kæledyr, og vi sørger for en god kommunikation hele vejen igennem.

Få vores hjælp

Skal du have vaccineret dit kæledyr, eller har du brug for dyrlæge, kan du kontakte os og booke tid på telefon: (+45) 98 25 40 51. Du kan også kontakte os på mail: mail@vodskovdyreklinik.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Ved behov for dyrlægeassistence uden for telefontid, kontakt (+45) 98 25 40 51, hvor der henvises til vagthavende dyrlæge.​​

Heidi

Heidi

Dyrlæge
Vodskov - Dronninglund - Aalborg
Josefine

Josefine

Aut. Veterinærsygeplejerske
Vodskov & Aalborg
Martyna

Martyna

Dyrlæge med speciale i exotics
Vodskov & Vester Hassing & Aalborg
Thorsteinn

Thorsteinn

Dyrlæge
Vodskov & Nibe & Aalborg
(+45) 98 25 40 51
mail@vodskovdyreklinik.dk