Chipmærkning hund

Chip og indregistrering​​ af hund

Lovpligtig ID-mærkning af hunde

Alle hunde i Danmark skal være registreret i Dansk Hunderegistrer. Det er lovpligtigt, at alle hunde er registreret med chip.

Hvornår skal hunden chipmærkes?

I Danmark er det lovpligtigt, at din hund er blevet ID-mærket med chip, når den fylder 8 uger – det vil sige inden, den flytter fra sin mor og ud i det nye hjem. Når du overtager din hund, bør den således have fået sit ID-mærke.

Typisk kan du få din hund chipmærket i forbindelse med, at den skal have sin hvalpe vaccine, hvilket som regel er ved sit 8 ugers tjek hos dyrlægen.

Chippen placeres under huden i nakken, og det er ikke nødvendigt, at din hund bliver bedøvet i forbindelse med indgrebet. Det er hurtigt overstået og forholdsvist smertefrit. Hvis din hund mod forventning ikke er blevet chipmærket, når du modtager den, så kan man dog altid foretage chip af hund uanset hundens alder.

Vores priser på chipmærkning af hvalpe og hunde

Vi tilbyder en pris på chipmærkning, vaccine og registrering af 1. hvalp i kuldet fra 860-928 kr. Yderligere i kuldet koster fra 500-568 kr.​

Ønsker du at få din hund chippet, hvis den ikke er blevet det fra hvalp, koster det 505 kr.

Du kan finde meget mere information omkring vores priser på chip af hund her.

Kontakt os og bestil en tid til chip af hund

Vi hører altid gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring chip af hund, eller hvis du kunne tænke dig at bestille en tid til chipmærkning og registrering af din hund eller dit hvalpekuld – eventuelt kombineret med hvalpenes vaccinationer.​

(+45) 98 25 40 51
mail@vodskovdyreklinik.dk