Aflivning af kat

Aflivning af kat under rolige og stressfri forhold

Der kan være mange forskellige årsager til, at det er blevet nødvendigt med en aflivning af kat. Uanset hvad årsagen er, så er det en af vores vigtigste opgaver at sørge for, at din kat sover ind på en så rolig og stressfri måde som overhovedet muligt.

 

Sådan foregår aflivningen

Vi sørger for, at din kat får en så rolig og stressfri sidste tid som overhovedet muligt. Først vil din kat få et beroligende middel, hvorefter den får selve aflivningsmiddel, som er et narkosemiddel.

Mange katte sover direkte ind med det samme, men for andre kan det tage op til 30 minutter. Efter din kat er sovet ind, tjekker vi, at både hjerte og åndedræt er stoppet. Du kan være helt tryg ved, at hele processen er 100 % smertefri for din kat.

Du må gerne være til stede hos din kat under hele forløbet, så du er der, når den tager sit sidste åndedrag, hvis du ønsker det.​

Hvad koster aflivning af kat?

Vores priser på aflivning af kat varierer alt afhængigt af, om du ønsker aflivning med urnekremering, fælles kremering eller uden fælles kremering (hvis du ønsker at tage din kat med hjem).

Aflivning af kat med fælles kremering tilbyder vi til en pris på 1005 kr., mens aflivning af kat uden fælles kremering koster 645 kr. Ønskes urnekremering er prisen varierende alt efter, hvilken urne der ønskes.

Kontakt os og hør mere eller bestil en tid

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring aflivning af kat, hvis du har brug for mere information, eller hvis du ønsker at bestille en tid hos os.

(+45) 98 25 40 51
mail@vodskovdyreklinik.dk