Vetplan

Læs mere om Vetplan

Vi ved godt, at det kan være dyrt at tage til dyrlægen, og nogle gange løber regningerne op. Men vi synes alle kæledyrsejere skal have råd til at tage til dyrlægen, derfor kan du hos Vodskov Dyreklinik tegne VetPlans sundhedsprogram for kun 119kr om måneden.

Det er en abonnementsløsning

Det er en abonnementsløsning, som indeholder alle de nødvendige undersøgelser et hvert kæledyr bør få foretaget årligt for at sikre deres sundhedsstatus.

Desværre ser vi nogle gange at kæledyrsejerne kommer for sent til os pga. frygten for eventuelle dyre omkostninger. Men kommer man for sent med sit kæledyr, er det endnu sværere for dyrlægen at redde dyret. Det vil kræve mere behandling, hvilket ofte resulterer i endnu højere regninger.
Kommer du derimod jævnligt med dit kæledyr, er der gode chancer for at opdage eventuelle sygdomme, inden de udvikler sig.

VetPlans sundhedsprogram er til dig, som gerne vil sikre at dit kæledyr får alle de nødvendige undersøgelser hvert år, og samtidig ønsker at spare penge på dyrlægeregningerne.
Det er vigtigt at nævne at VetPlan ikke er en forsikring, da den ikke dækker uforudsete omkostninger, såsom akutte skader.

Mange rabatter på udvalgte undersøgelser

Med en VetPlan følger bl.a. mange rabatter på udvalgte undersøgelser, 1 fri konsultation, 10 negleklip om året og meget mere.

Læs mere om de mange fordele neden for i skemaet.

Læs om Vetplan Hund

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Læs om Vetplan Kat

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

(+45) 98 25 40 51
mail@vodskovdyreklinik.dk