Ormekur til kat

Har din kat fået orm? Behandling med ormepiller til kat​

Køb ormepiller til kat hos os

Har din kat fået orm? Alt afhængigt af om du har en indekat eller en udekat, skal den fra tid til anden have en ormekur. Hos Vodskov Dyreklinik tilbyder vi ormepiller til kat i en af vores fem klinikker i henholdsvis Nibe, Dronninglund, Aalborg, Vester Hassing og Vodskov. Vi tager derfor ofte imod katte og deres ejere fra lokalområderne samt fra både Asaa, Hjørring og Nørresundby.

Ormepiller er et receptpligtigt præparat, hvilket betyder, at vi ikke bare kan udlevere det. Vi kan derimod tilse din kat og tage en afføringsprøve, så vi kan vurdere, om din kat har behov for en ormekur. Hvis vi vurderer, at det er hensigtsmæssigt, udskriver vi en recept til dig, så din kat kan begynde behandlingen.

Ormekur til kat – hvor ofte?

Det kan være meget forskelligt fra kat til kat, hvor ofte den skal have en ormekur. Behovet varierer blandt andet alt afhængigt af, om din kat er en udekat eller en indekat, og om den spiser mus, rotter og andre smådyr.

En voksen kat skal dog altid have en ormekur, hvis du kan se, at den har fået orm. Hvis din kat opholder sig meget udenfor, og den spiser mange mus og/eller rotter, så kan det være, at den har behov for at få en ormekur regelmæssigt 1-2 gange om året.​

Hvad er tegnene på orm hos en kat?

For at vurdere om din kat skal have en ormekur eller ej, så er det vigtigt at kende tegnene på, om din kat har fået orm. Du kan med fordel være opmærksom på følgende symptomer hos din kat:

  • Vægttab
  • Diarré
  • Oppustet mave
  • Opkast eller hoste
  • Irriterede analkirtler
  • Irriteret hud
  • Glansløs pels.​

Hvad koster ormekur til kat?

Det kan være forskelligt, hvor meget det koster at købe en ormekur til kat. Du er velkommen til at kontakte os for at indhente en pris på de ormepiller til kat, som vil være de rette til lige netop din kat, men du er også velkommen til at kigge forbi i en af vores klinikker, hvor vi står klar med professionel rådgivning og vejledning.​

(+45) 98 25 40 51
mail@vodskovdyreklinik.dk