Aflivning af hund

Aflivning af hund der sikrer en rolig og værdig afsked​​

Når det er blevet tid til at tage den sidste afsked

Det kan være utroligt svært som hundeejer at skulle træffe en beslutning om, at hunden skal sove ind. Det gælder, uanset om det er på grund af alderdom, sygdom eller noget tredje, men som hundeejer har man også pligt til at gøre det, der er det bedste for ens hund – og det kan nogle gange være en aflivning af hund.

Hos Vodskov Dyreklinik hjælper vi dig gerne med at vurdere, hvornår det ikke længere er forsvarligt at lade din hund leve længere – for eksempel i forbindelse med alvorlig sygdom eller smerter.

Sådan lader vi din hund sove ind

Det er vigtigt at sikre mest mulig ro omkring hunden, når den skal aflives. Derfor fortæller vi dig grundigt om, hvordan det foregår, så du er indforstået med proceduren. Mange vælger selv at være med under aflivningen for at støtte hunden og sige et ordentligt sidste farvel, samtidig med at den tager sit sidste åndedrag.

Det kan dog være hårdt, men du vil også opleve, at selve indsovningen foregår uden stress og dramatik, og at det i det hele taget er en meget værdig måde at gå bort på.​​

Vi starter med at give hunden et beroligende middel før selve aflivningen. Herefter får din hund sprøjtet et kraftigt sovemiddel ind i en blodåre i forbenet, og din hund vil hurtig blive bevidstløs og sove stille og roligt ind. Normalt tager dette kun ganske få minutter, og din hund vil ikke opleve hverken smerte eller ubehag.

Hvad koster aflivning af hund?

Vores priser på aflivning af hund varierer alt afhængigt af, hvor meget din hund vejer, og om du vælger en aflivning med eller uden fælles kremering. Mange vælger også at få sin hund urnekremeret. Prisen på urnekremering starter fra 2.000 kr.

Du kan finde hele vores prisoversigt her.

Kontakt os og få svar på dine spørgsmål eller book en tid

Du er velkommen til at kontakte os for at få svar på dine spørgsmål eller for at bestille en tid.​

(+45) 98 25 40 51
mail@vodskovdyreklinik.dk