Dyrlæge i Vodskov

Vodskov afdeling​

Vores Vodskov afdeling er under en stor renovering. Afdelingen skal blive til en større dyreklinik, hvor vi fremadrettet vil have hovedsæde her.

På vores Vodskov afdeling vil vi tage os af de lokale kæledyr og give dem den behandling de kræver, stort som småt. Bor du i nærheden kan du derfor bruge denne afdeling, når dit dyr skal have opdateret sine vacciner, have ordnet tænder, have lavet en rutine operation, såsom kastration eller sterilisation og meget mere.

Udover at kunne tilbyde simple rutine behandlinger til lokalområdets dyr, vil denne afdeling samtidig fungere som en akut klinik. Du kan derfor bruge os, når du står i en nødsituation med dit kæledyr, også selvom du kommer langvejs fra. Vi er nemlig rutineret i at kunne håndtere akut tilfælde og dermed tilbyde den rette behandling.

Adresse

Vodskovvej 19A, 9310 Vodskov

Åbningstider

​Åben efter aftale.

Book tid: (+45) 98 25 40 51

Ved behov for dyrlægeassistance uden for telefontid, kontakt (+45) 98 25 40 51, hvor der henvises til vagthavende dyrlæge.​​

Dyrlæge i Vodskov

Dit kæledyr er i trygge hænder hos vores afdeling i Vodskov. Vi kan både lave almindelige sundhedstjek, men vi har også mulighed for at tilbyde avancerede behandlinger og operationer. Er det nødvendigt, kan vi optage røntgenbilleder, lave ultralydsundersøgelser, analysere blodprøver og meget andet.

Vi kan endvidere give råd og vejledning i adfærd og ernæring, hvis du har behov for det.

Vil tilbyder desuden VD-sundhedsplan, som er et sundhedsabonnement til dit kæledyr. Det dækker over alle de undersøgelser, som vi mener et kæledyr bør få årligt – for kun 139kr. om måneden.

Vores fornemmeste opgave er at sikre den bedste pleje og behandling af dit kæledyr, og vi sørger for en god kommunikation hele vejen igennem.

Få vores hjælp
Hos Vodskov Dyreklinik er det vigtigt med den forebyggende pleje, og derfor tilbyder vi også rådgivning og vejledning. Vil du booke tid i vores Vodskov Afdeling, eller har du spørgsmål, kan du altid ringe til os på telefon: (+45) 98 25 40 51. Du er ligeledes velkommen til at kontakte os på mail: mail@vodskovdyreklinik.dk eller udfylde vores kontaktformular, når du har brug for en dyrlæge i Vodskov.

Ved behov for dyrlægeassistence uden for telefontid, kontakt (+45) 98 25 40 51, hvor der henvises til vagthavende dyrlæge.​​

(+45) 98 25 40 51
mail@vodskovdyreklinik.dk